Serveis Artístics

Dani Gerbard

Per a conduir a feliç desenllaç el nostre compromís de fer realitat els seus desitjos i necessitats en l’àmbit de l’experiència artística, disposem d’un selecte elenc de creadors artístics i gestors, tant culturals com empresarials, que compten amb àmplies trajectòries en les seves respectives disciplines.

A Golden Arts Platform  menem quotidianament significats tals com passió, il.lusió, compromís, profunditat, sensibilitat i feina ben feta. Semblants conceptes han estat manipulats pel màrqueting durant tant de temps que han acabat per perdre la seva essència i el seu sentit original convertint-se en mers i espuris clixés. En fer tabula rasa amb tot tipus de sentiments, emocions, actituds i raonaments, ja no sabem a on trobar l’excel·lència, estem immersos en un maremàgnum de prosaica confusió. D’aquí que sigui tant àrdua tasca, en ocasions, discernir la veritable autenticitat del purament banal i accessori.

L’autèntic s’assembla a un tresor ocult i, com si de buscadors de tresors es tractés, a Golden Arts Platform ens afanyem per a trobar aquelles ignotes meravelles que mereixen ser descobertes i portar-les a la llum per a major gaudi dels nostres clients; ens mou la passió per l’autèntic art; ens il·lusiona compartir-lo amb la sensitiva apreciació de les persones; creiem en el compromís de fer-ho en profunditat mitjançant la nostra intuïtiva sensibilitat i de la feina ben feta; ens encanta que vostè tingui –i es brindi- l’oportunitat de  delectar-se amb la nostra tasca.

És per això que, tant si és un particular com si representa a una entitat corporativa, li oferim una gamma de serveis artístics basada en la qualitat i l’autenticitat:

 • Obres d’art –personalitzades a la seva mida i per encàrrec- per a regal: obres musicals, pictòriques, literàries, teatrals, de còmic…
 • Producció i organització de celebracions artístiques a la carta:
   • Concerts musicals.
   • Instal·lacions i exposicions de dibuix, pintura i escultura.
   • Recitals de poesia.
   • Rondallaires.
   • Representacions teatrals.
   • Produccions audiovisuals.
 • Producció i organització de les expressions artístiques anteriors a format reduït en la seva pròpia llar.

Daniel Figueras,
Director Artístic de Golden Arts Platform